0 Mijn offerte
02 / 07 / 2021

Youtuber Kari The Mortician test de Bodypod voor uitvaartvervoer

Deel op social media Categorie

De nieuwe video van Kari The Mortician ‘A New Device To Remove The Dead’ is nu te zien op Youtube. In deze video test Kari Northey de Bodypod voor uitvaartvervoer.

Kari Northey is een succesvol Youtuber uit Michigan, VS. Al haar video’s gaan over de uitvaartbranche en alles wat te maken heeft met zorg van overledenen. Je krijgt zo een kijkje in een sector die voor velen van ons onbekend is. Ook trekt ze veel kijkers naar haar kanaal die meer willen weten over de laatste ontwikkelingen in de uitvaartbranche. Een video over het ophalen van overledenen uit huizen door nauwe gangen en halletjes ontbrak nog in haar videoportfolio, dus dit was het perfecte moment om de Bodypod Transfer Mat in de spotlights te zetten. Daarom heeft Kari Northey de Bodypod getest en vastgelegd op video. Ze beoordeelt hoe het apparaat werkt en hoe het de fysieke belasting van uitvaartmedewerkers kan verminderen.

De video staat nu online en is hieronder te bekijken. Veel kijkplezier!

Naast het delen van deze video, schreef Kari nog over de test:
‘De Bodypod van Tetcon is een super interessant item dat door uitvaartcentra kan worden gebruikt om de overledene te transporteren. Met veel functies en een nieuwe benadering van ‘mobiliteit’, was het erg leuk om uit te proberen! Ook nog dank aan mijn moeder voor het spelen van een “overledene”.’

Als je interesse hebt en meer wilt weten over de Bodypod, kun je deze productpagina bezoeken.

Vaak gelezen: Hoe Pemberley Cremations uit Engeland gebruik maakt van de Bodypod

Bodypod Transfer Matras

De Bodypod is ontstaan nadat Dela Uitvaartvervoer dit evacuatiematras had getest. Het evacuatiemiddel werd aangepast en bruikbaar gemaakt voor de uitvaartbranche.