0 Mijn offerte
01 / 01 / 2019

We hebben meer bomen nodig!

Deel op social media Categorie

We hebben meer bomen nodig – ‘Place an order*, plant a tree’.

Voor Tetcon staat ‘helpen’ centraal bij alles wat we doen. We begonnen Tetcon in 2015 om organisaties te helpen door de kracht van slimme en technische textiel oplossingen. Dat houdt ook in dat we rekening moeten houden hoe we omgaan met de wereld om ons heen. In het proces om een ‘textiel powerhouse’ te worden, zijn we ons meer en meer bewust dat we de wereld beter moeten achterlaten, dan dat we hem vonden. Door de jaren heen, hebben jullie ontzettend veel support getoond en met de ‘Place an Order, Plant a Tree’ poging is onze manier om terug te geven. Het is onze manier om jou, je klanten en het milieu te helpen. Jouw aankopen in 2019 gaan ons helpen om zo veel mogelijk bomen te planten.

Wat houdt ‘Place an Order*, Plant a Tree’ precies in?

Dat is simpel. Het maakt niet uit wat je bestelt. Of je nu kiest voor evacuatiedoeken, evacuatiematrassen of bijvoorbeeld anti-scheur materialen, wanneer jouw bedrijf of organisatie een bestelling plaatst vanaf €1000 excl. BTW, planten wij een boom. Het textiel concept is daar bij niet van belang 🙂

Waar worden de bomen geplant?

We doneren bomen in Nederland en Oeganda. Uiteraard komen er ieder jaar weer nieuwe projecten bij. In Nederland zijn er meerdere plantlocaties.

Planten wij zelf de bomen?

Ja en nee. Wij werken samen met Trees for All, een erkend goed doel. Via hun duurzame bosprojecten planten we bomen in Nederland en het buitenland. Wij van Tetcon gelden in principe als ’tussenschakel’, omdat jouw bedrijf of organisatie eigenlijk de boom financiert met iedere bestelling vanaf €1000 excl. BTW.  Samen met Trees for All zetten we ons in voor een gezonder klimaat, herstel van natuur en biodiversiteit en mindere armoede in de wereld.

Wat moet jij doen?

Niets. Wij zetten met Trees For All alles in gang, wanneer we de bestelling hebben ontvangen. Het is een nieuwe manier hoe dat we samen willen werken.

Wanneer beginnen we?

1 januari, 2019.

Hoe weet ik zeker dat deze bomen daadwerkelijk worden geplant?

Ieder jaar ontvangen wij een certificaat van Trees For All. Op dit certificaat wordt het aantal bomen vermeld die we hebben gedoneerd en geplant. Het certificaat komt online te staan.