Home/Evacuatiematrassen
Evacuatiematras S-CAPEPLUS

S-CAPEPLUS Evacuatiematras – Basic model

Dit is het evacuatiematras S-CAPEPLUS. Dit hulpmiddel gaat u helpen om minder-mobiele personen te evacueren tijdens een calamiteit. De S-CAPEPLUS is ontwikkeld om zowel horizontaal als verticaal evacueren. Inmiddels zijn al duizenden organisaties in binnen- en buitenland voorzien van dit levensreddende hulpmiddel. Van ziekenhuizen tot bedrijven en van scholen tot musea. Snelheid, eenvoud en comfort staan centraal bij dit hulpmiddel, hetgeen wat zo ontzettend belangrijk is tijdens een noodsituatie.

Lees meer over evacuatiematras S-CAPEPLUS

S-CAPEPLUS Premium

Dit premium evacuatiematras is gemaakt van ‘s werelds sterkste vezel, Dyneema®. Een onverwoestbaar evacuatiematras. Speciaal gemaakt voor buitengebieden met ruwe ondervloeren, buitengebieden en geperforeerde brandtrappen.

Deze premium versie van S-CAPEPLUS is ook voorzien van head blocks en een handige card board voor meer comfort.

Lees verder over S-CAPEPLUS Premium
Matras om mindervalide te evacueren
Evacuatiematras voor baby

Evacuatiematras voor baby’s en peuters

Het evacuatiematras S-CAPEKIDS is ontworpen om baby’s en peuters te evacueren tijdens een noodsituatie. Dit hulpmiddel wordt ingezet bij kinderdagverblijven, kinderziekenhuizen en kraamafdelingen. Eigenlijk op alle plekken waarbij baby’s en peuter via de trap naar beneden moeten. Hiermee bent u in staat om 4 kleintjes tegelijk naar een veilige plek te brengen.

Lees verder over evacuatiematras S-CAPEKIDS