Home/Evacuatie training
Evacuatie training

Training met evacuatie hulpmiddelen

De evacuatie trainingen van Tetcon leggen een stevige basis voor optimaal gebruik met deze evacuatie hulpmiddelen. Hiermee ben je optimaal voorbereid op een eventuele noodsituatie en kun je levensreddend ingrijpen als hulpverlener. Het gebruik van de evacuatie hulpmiddelen is bijzonder eenvoudig. Niet voor niets luidt onze filosofie dat we evacueren makkelijk willen maken. Toch kan het zo zijn dat je graag professionele support wilt om werknemers en BHV’ers op te leiden tot evacuatie experts. Zij zijn de personen die hulp moeten bieden bij een calamiteit. Hiervoor kan een training met de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen een uitstekende uitkomst bieden.

Tijdens zo’n evacuatie training gaan we er voor zorgen dat je alle belangrijke handelingen leert. Om te garanderen dat je ‘de kneepjes van het vak’ leert, gaan we zorgen dat je alle stappen onder de knie krijgt tijdens een officiële evacuatie training. En een ding is zeker, lol ga je sowieso hebben.

De training vindt plaats op jouw gewenste locatie en neemt circa één uur in beslag.
Let op! Deze training geldt alleen voor de evacuatie hulpmiddelen van Tetcon.

Evacuatie training

22500per training
  • excl. BTW & rijkosten

Ons motto: Kennis + Praktijk = Wijsheid

Wij staan al jaren met “de poten in de klei” op het gebied van evacuatie. Sinds 2008 hebben wij al meer dan 20.000  Nederlandse zorgbedden voorzien van het evacuatiedoek S-CAPEPOD. Daarnaast zijn inmiddels al duizenden organisaties uitgerust met onze levensreddende materialen.  Onze trainingen zijn altijd gevuld met onze eigen ervaringen uit de dagelijkse praktijk. We geven je geen theoretische kennis uit het boekje maar enkel praktische en concrete evacuatie adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.