0 Mijn offerte
bodypod

Dit is wat anderen zeggen

Echte gebruikers laten horen wat de hulpmiddelen voor hen hebben betekend. Hier kun je ook inspiratie op doen wat andere gebruikers hebben gezegd over deze evacuatie & transfer hulpmiddelen.

Uit ervaring weten we dat het ophalen van een overledene vaak op een onwaardige manier gebeurt. We willen voorkomen dat dit ooit bij één van onze cliënten gebeurt. Na een zoektocht op Youtube kwam ik de Bodypod tegen. Het ontwerp van dit matras sprak ons erg aan. Als nieuw uitvaartbedrijf wil je een uitmuntende reputatie opbouwen. We zien de Bodypod als een belangrijk onderdeel hiervan. Het stelt ons in staat om onze brancard op een geschikte locatie achter te laten en de overledene op een respectvolle en waardige manier uit een deel van een woning over te brengen. Vanuit daar kunnen we de overledene verplaatsen naar de brancard, waarna we onze weg naar het voertuig zonder enig risico voor de overledene en ons personeel kunnen voltooien.

Ryan May - Pemberley Cremations, Engeland

Het transfer middel is innovatief omdat we een overledene op een lichtgewicht product op een humane manier naar beneden kunnen brengen. Zo kunnen we ook de fysieke belasting beperken voor onze medewerkers.

M. van Roosendaal - Dela

Wij gebruiken de Bodypod. We hebben overleden personen van 250 kg verplaatst in krappe ruimtes of waar geen traplift aanwezig is. Het is één van m'n beste zakelijke aankopen.

Hemsell Repatriation - Eigenaar