0 Mijn offerte
03 / 11 / 2021

Teamuitbreiding: Carlijn is begonnen bij Tetcon

Deel op social media Categorie

Carlijn Kwinten - Tetcon

Eind augustus is Carlijn Kwinten toegetreden tot het Tetcon team.
Hier maak je kennis met Carlijn en vertelt ze meer over haar achtergrond, wat ze doet en haar ambities.

  1. Hoe zou jij jezelf omschrijven?

Als een ruimdenkende persoon. Ik sta open voor nieuwe ervaringen en ideeën. Verder ben ik zorgzaam, creatief en sociaal.

  1. Wat ga je precies doen bij Tetcon?

Ik ga een allround functie invullen. Dat houdt in dat ik zowel marketing, sales en logistiek ga ondersteunen. Door mijn ervaring in de zorg en dus zorghulpmiddelen zal ik ook betrokken worden bij productontwikkeling.

  1. Wat is je achtergrond?

6 jaar ben ik werkzaam geweest als begeleider in de zorgsector. Zo heb ik begeleiding geboden aan zowel cliënten met een licht verstandelijke beperking in de gehandicaptenzorg als aan ouderen met een psychische stoornis woonachtig in een verpleeghuis. Inmiddels ben ik werkzaam als ‘’Adviseur Beroepsopleidingen’’, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het coachen van studenten/medewerkers in de gezondheidszorg. Hiernaast start ik met mijn nieuwe functie als ‘’Commercial Support’’ bij Tetcon. Eindhoven is de plaats waar ik samen met mijn vriend samenwoon. In mijn vrije tijd geniet ik van het lezen van spannende boeken, kook ik graag, speel ik tennis en hou ik ervan om uit te gaan met vriendinnen, vriend en/of familie.

  1. Welke expertise breng je mee?

Door mijn jarenlange ervaring met het werken in de zorg, weet ik hoe belangrijk het is om een goede lichamelijke houding aan te nemen tijdens het uitvoeren van bepaalde handelingen en hoe belangrijk veiligheid is. Beiden punten zijn zowel belangrijk voor de cliënt/patiënt als voor het uitvoerende personeel. Mijn rugzak vol ervaringen vanuit de zorg, neem ik mee naar Tetcon voor de verkoop en ontwikkeling van transfer en evacuatie hulpmiddelen.

  1. Waar kijk je het meeste naar uit?

Ik kijk er naar uit om veel nieuwe ervaringen op te gaan doen en mijn netwerk uit te gaan breiden.  

  1. Wat vind je het leukste Tetcon product?

Dat is lastig kiezen! Over alle producten ben ik erg te spreken. Maar als ik dan toch moet kiezen, zou ik gaan voor ‘t Retmex Redingsdoek – Nomex model. Bij dit product is aan alle aspecten van veiligheid gedacht. Het is compact verpakt, handig mee te nemen, je hangt het makkelijk aan je kleding, licht om te tillen, zorgt voor makkelijke evacuaties in gevaarlijke zones (en bijna onmogelijke situaties) en het kan zelfs gebruikt worden om vlammen mee te doven. Dat laatste vind ik echt gaaf. 

  1. Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

Mijn ambitie is om Tetcon op alle vlakken te leren kennen en eigen te maken. Verder wil ik op de hoogte en deel zijn van het grote distributienetwerk wat er door de jaren heen is opgebouwd en wie weet mijn eigen bijdrage leveren aan producten ontwikkelen voor de veiligheidsbranche.

Wil je Carlijn al meteen zien schitteren?

Ze heeft al een rol gespeeld in diverse Tetcon video’s. Zie hier het resultaat.

Carlijn geeft instructies hoe je het evacuatiematras S-CAPEPLUS in elkaar zet:

Carlijn in de Bodypod: