0 Mijn offerte
01 / 03 / 2021

Gratis picto bij je evacuatiematras in maart & april 2021

Deel op social media Categorie

Tetcon’s Promotie Maanden zijn begonnen, omdat we vandaag zijn verhuisd naar een nieuwe locatie. Dat willen we graag met je delen.

Ben jij er klaar voor om een evacuatiematras van de S-CAPEPLUS aan te kopen? In maart & april ontvang je een gratis panorama pictogram bij ieder evacuatiematras die je bestelt. Deze picto kun je boven het hulpmiddel bevestigen en zo de zichtbaarheid vergroten.

Deze actie geldt voor de volgende evacuatiematrassen:

Hoe ziet een pictogram eruit?

Zoals je hier kunt zien, zie je een evacuatiematras in combinatie met een pictogram. Hiermee maak je in één oogopslag de locatie van je evacuatiemiddel kenbaar aan medewerkers en bezoekers.

Evacuatiematras met pictogram

Wat is een evacuatiematras?

Een evacuatiematras is een hulpmiddel om minder-mobiele personen te evacueren tijdens een noodsituatie. Veel organisaties kunnen ieder moment te maken krijgen met een calamiteit. Daarom wordt het hulpmiddel geïnstalleerd bij allerlei soorten organisaties waar personen met een mobiele beperking zich bevinden. Hierbij moet u denken aan ziekenhuizen en seniorenwoningen, maar ook bedrijven en hotels. Ook dit soort organisaties krijgen dagelijks te maken met personen die een permanente of tijdelijke mobiliteitsbeperking hebben.”