0 Mijn offerte
19 / 01 / 2021

Verhuisbericht - We gaan verhuizen

Deel op social media Categorie

Beste partners, klanten, vrienden en familie,

Januari is altijd een speciale maand voor Tetcon. Door de jaren heen stond januari altijd in het teken van productlanceringen, nieuwe video’s, ontwikkelingen en/of belangrijke productupdates. Dit jaar is het niet veel anders, maar we hebben nog meer leuk nieuws. We gaan namelijk verhuizen! Ver gaan we niet, want we zijn tenslotte fan van Eindhoven en de Brainport regio. We gaan van Strijp naar Tongelre (7 km verderop om precies te zijn).

Na 5 jaar actief te zijn geweest op de Johannes Buijslaan (Strijp, Eindhoven), is het tijd voor een volgende stap. Dankzij jullie steun hebben we de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt. We draaiden grote én kleine projecten voor hele leuke klanten, hebben nieuwe hulpmiddelen ontwikkeld, het assortiment uitgebreid en onze hulpmiddelen op alle werelddelen verkocht.

Die groei vraagt om een nieuwe stap en een grotere locatie kan dan niet ontbreken. Voorheen hielden wij kantoor en een groot deel van de distributie altijd gescheiden. Met onze nieuwe locatie gaan we deze elementen alsnog samenvoegen. Zo staan we dichter bij de producten, kunnen meer voorraad voor klanten aanleggen en kunnen nog sneller inspelen op jullie vragen. Ook kunnen we zo het team verder uitbreiden.

De nieuwe bedrijfsruimte beschikt over aparte vergaderruimtes en een grotere showroom waar je terecht kunt voor productdemo’s. Ook kunnen we onze distributeurs op een betere manier voorzien van online webinars.

1 maart 2021 is onze officiële verhuisdag.
Wij zijn dan te bereiken op dit nieuwe adres:

Tetcon BV

Ruysdaelbaan 3G
5642 JJ Eindhoven

We willen je vragen om dit adres vanaf 1 maart te gebruiken (voor leveringen, bezoek, post, etc).

Ons huidige telefoonnummer en het algemene emailadres blijft onveranderd. Nieuwsgierig geworden? Wil je eens langskomen? Je bent vanaf 1 maart van harte welkom om ons nieuwe kantoor te komen bekijken. Aan het einde van dit bericht zie je alvast een sneak peek!

De koffie staat klaar, op vrijdagmiddag de borrel 😉

Een hele warme groet uit Eindhoven,

Het Tetcon Team