0 Mijn offerte
26 / 07 / 2022

Grootste ziekenhuis in Slovenië installeert 200 evacuatiematrassen

Deel op social media Categorie

Het universitair medisch centrum van Ljubljana heeft onlangs geïnvesteerd in 200 evacuatiematrassen om hun evacuatieplan te verbeteren. Het project kwam tot leven na een jaar observeren, plannen en trainen. Ziekenhuizen installeren evacuatiematrassen om minder-mobiele patiënten of bezoekers een ontsnappingsmogelijkheid te bieden voordat de hulpdiensten arriveren.

De evacuatiematrassen worden op alle afdelingen geïnstalleerd om snelle toegang te garanderen wanneer zich een ramp voordoet.  Het ziekenhuis besloot een volledig gepersonaliseerd opbergsysteem aan te schaffen. De Wall Cover, die wordt gebruikt om het Evacuatiematras aan de muur te bevestigen, is voorzien van het ziekenhuislogo inclusief de tekst: Evakuacji Vzmetnica’. Dat is het Sloveense woord voor Evacuatiematras.

Wallcover-Slovenia

Deze pictogrammen om de locatie van het geïnstalleerde evacuatiemiddel uit te lichten, zullen ook door het ziekenhuis worden geïnstalleerd:

Sign-S-CAPEPLUS-Slovenia

Training gestart in 2021

Al in 2021 is het ziekenhuis begonnen met het trainen van zijn medewerkers in het gebruik van de Evacuatiematrassen. Deze training hebben ze ook op video vastgelegd, zodat andere medewerkers ook opgeleid kunnen worden.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Evacuatiematras bestellen?

Wil jij een evacuatiematras bestellen voor jouw instelling? Bel ons of stuur een e-mail voor meer informatie.