• nl
0 Mijn offerte
04 / 04 / 2023

Tetcon ontvangt NCAGE code als NAVO-leverancier

Deel op social media Categorie

Tetcon heeft een NCAGE code toegewezen gekregen als NAVO-leverancier.

Deze code is toegekend na een grote investering in het Retmex Combat Model door de Litouwse strijdkrachten. Deze flexibele stretcher is gemaakt om de evacuatie van gewonde personen in TACEVAC (Tactical Evacuation) scenario’s te vereenvoudigen.

Het ontwerp van het extractie-middel is, in samenwerking, ontwikkeld met Defensie Litouwen. Bij Tetcon wordt er altijd gezocht om samen met klanten te werken aan innovatieve oplossingen die de verwachtingen van de klanten of gebruikers overtreffen. Na het maken van diverse prototypes zijn er uiteindelijk 3.000 stuks aangeschaft.

De eerste levering van dit nieuwe hulpmiddel is vertrokken naar de Baltische Staten in de zomer van 2023.

De NCAGE-code die aan Tetcon is toegekend is: H2PN1.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking met defensieve krachten van de NAVO voort te zetten en te dienen als een vertrouwde leverancier aan deze organisatie.

Heb je ook interesse in het Retmex Combat Model? Vraag een offerte aan via deze productpagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

gaat ook aan de slag met Retmex Combat Model

Leave no one behind

Heb je ook interesse in het Retmex Combat Model? Vraag een offerte aan via deze productpagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

@BelgianSniper gaat ook aan de slag met Retmex Combat Model