• nl
0 Mijn offerte
13 / 02 / 2023

3 redenen waarom uitvaartondernemers een brancardhoes zouden moeten gebruiken

Deel op social media Categorie

Als uitvaartondernemer draag je een belangrijke verantwoordelijkheid om respectvol en zorgvuldig om te gaan met de overledene en de nabestaanden. Bij het ophalen van het lichaam van de overledene is het daarom van groot belang om een gevoelige en professionele aanpak te hanteren.

Het gebruik van een brancardhoes bij het vervoeren van de overledene kan hierbij van onschatbare waarde zijn. Hier lees je drie redenen waarom iedere uitvaartondernemer zo’n hoes zou moeten hebben.

1. Discrete afdekking

De brancardhoes zorgt voor een discrete afdekking van de overledene op de brancard. Het zorgt er voor dat de lichaamscontouren niet meer goed zichtbaar zijn, wat het aanzien en privacy verbetert. Daarnaast geeft een ook een gevoel van bescherming van de overledene voor nabestaanden.

2. Waardigheid en respect

De brancardhoes zorgt niet alleen voor een discrete afdekking van de overledene, maar biedt ook een gevoel van waardigheid en respect. Zo geef je als uitvaartondernemer aan dat je zorgvuldig te werk gaat en oog hebt voor de details. Het draagt hiermee bij aan het vertrouwen dat nabestaanden in jouw dienstverlening hebben. 

3. Een snelle Reiniging

Een bijkomend voordeel van een brancardhoes is dat deze gemakkelijk schoon te maken is en waterdicht is aan de binnenzijde. Dit betekent dat je de brancardhoes gemakkelijk kunt reinigen na gebruik en dat de brancard netjes afgedekt blijft.

Kortom, het gebruik van een brancardhoes is een verstandige keuze voor uitvaartondernemers die een respectvolle en professionele aanpak hoog in het vaandel hebben staan. Het biedt een discrete en waardige afdekking van de overledene, terwijl de brancard het werk kan blijven doen waarvoor het dient. Daarnaast is het gemakkelijk te reinigen.

Wil je meer weten over de brancardhoezen van Tetcon? Ontdek hier de verschillende mogelijkheden.

Brancardhoezen

Toevallig ook op zoek naar een kisthoes? Bekijk deze link.