• nl
0 Mijn offerte
16 / 02 / 2016

Healthcare Equipment Vendor Expo bij Direct Supply in Milwaukee, USA

Deel op social media Categorie

Op 9 en 10 februari hadden wij het genoegen om de S-CAPEPOD te presenteren op de Healthcare Equipment Vendor Expo bij Direct Supply in Milwaukee, Verenigde Staten. Het evenement vond plaats in gebouw 9 op de campus van Direct Supply. De expo stond dit jaar in het teken van innovatieve producten en het ‘opleiden’ van de 250 Direct Supply verkopers. Het sales team van Direct Supply werd opgedeeld in groepen van circa 5-15 personen. Voor iedere groep hadden wij een sales pitch van 15 minuten voorbereid. Tijdens deze pitch bespraken we brandincidenten in de Amerikaanse gezondheidszorg, de moeilijkheden om bedlegerige cliënten te evacueren en de evacuatie oplossing S-CAPEPOD.

Tetcon bij Direct Supply

Wil je meer weten over Direct Supply? Direct Supply is een gigant in de Amerikaanse ouderenzorg. Van catering tot textiel en van meubels tot een evacuatie hulpmiddel zoals de S-CAPEPOD. Het bedrijf heeft een assortiment van maar liefst 37.000 producten. Tetcon kwam ongeveer een jaar geleden in contact met de Amerikaanse firma na een ontmoeting op de Rehacare in Düsseldorf. Het Amerikaanse zorgbedrijf heeft het evacuatiedoek (ook wel bekend als reddingsdeken, ontruimingsdoek of evacuatielaken) nu ook meegenomen in de catalogus van 2016. Een foto hiervan vind je onder aan dit bericht.

Namens het hele Tetcon team willen we Direct Supply bedanken voor het evenement. Ook willen we het sales team veel succes wensen!

 Direct Supply Tetcon