0 Mijn offerte
01 / 08 / 2023

Nieuw project voor uitvaartbranche: Retmex Disaster Pouch

Deel op social media Categorie

We hebben spannend nieuws voor jullie. We werken momenteel aan de lancering van een nieuw project voor de uitvaartbranche: de Retmex Disaster Pouch!

In september introduceren we dit nieuwe product dat speciaal ontworpen is voor uitvaartondernemers. Dit zogenaamde reddingsdoek is niet zomaar een herbruikbare body bag; het is een essentieel hulpmiddel om het ophalen van overledene te vereenvoudigen en discreet te laten verlopen.

Ons team heeft hard gewerkt om een hulpmiddel te creëren die voldoet aan al je unieke behoeften in moeilijke situaties. De Retmex Disaster Pouch zal je betrouwbare metgezel zijn en zorgen voor eenvoudige verplaatsingen en ophalingen.

Met zijn robuuste YKK-rits, handige U-vorm en meerdere versterkte handgrepen is dit doek ontworpen voor een snel en veilig gebruik. We begrijpen het belang van professionaliteit, zelfs in de moeilijkste situaties en daarom is de stof makkelijk te reinigen.

Houd de lancering in september in de gaten en maak je klaar om ophalingen naar een hoger niveau te tillen met de Retmex Disaster Pouch! We kunnen niet wachten om te zien hoe dit nieuwe hulpmiddel een verschil zal maken in je werk.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates. Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt. We zijn hier om je te helpen.