0 Mijn offerte

Aan de slag met de Bodypod: Video Tutorials

Als jij in de uitvaartbranche werkt en bent verantwoordelijk voor het ophalen van overledenen , kom je ze vast tegen: nauwe doorgangen, smalle trappen en een toename van obesitas. Dit kan het ophalen van overledene extreem lastig maken. Ook is het zo dat je veel reguliere transfermiddelen, zoals brancards, moet tillen. Wanneer je dit vaak moet doen, kan dit veel fysieke belasting met zich mee brengen. Het kan zelfs zo erg zijn dat je fysiek overbelast raakt en rugklachten krijgt. De Bodypod kan dit voorkomen. Bekijk deze tutorials en leer het gebruik van ’s werelds lichtste transfer hulpmiddel voor de uitvaartbranche.

Leer het algemeen gebruik

In deze video leer je het algehele nut en het gebruik van het transfer matras voor de uitvaartbranche. Bestudeer de video stap-voor-stap en probeer het daarna zelf.

Met de Bodypod van een draaitrap

In deze video zie je hoe dat je de Bodypod kunt gebruiken op een draaitrap. De Bodypod wordt van een moeilijk begaanbare trap (draaiend én weinig ruimte) naar beneden gegleden. Dit soort trappen zie je vaak in Nederlandse en Vlaamse huizen.