Angebot anfragen

Sie haben Fragen an uns oder möchten ein unverbindliches Angebot erhalten?
Füllen Sie einfach dieses Formular aus und unsere Mitarbeiter sich umgehend
mit Ihnen in Verbindung setzen.

Ihre Daten:


Bitte wählen Sie Ihr gewünschtes Produkt aus?

Bitte warten …

Referenzen:

Evakuierungsmatratze
Naar aanleiding van diverse ontruimingsoefeningen die wij hebben gehouden met de S-CAPEPLUS bij diverse instellingen heeft JOSSAFETY doen besluiten om de S-CAPEPLUS in het assortiment van onze JOSSAFETY-SHOP op te nemen. De S-CAPEPLUS heeft als groot voordeel dat men als slachtoffer laag bij de grond blijft en niet de diepte in hoeft te kijken zoals bij een evacuatiestoel waardoor angst en paniek kan worden voorkomen. Het is tevens mogelijk om personen die buiten bewustzijn zijn snel en flexibel te evacueren wat een groot voordeel is t.o.v. de noodvervoersgreep van Rautek bij bijvoorbeeld het afdalen van trappen.
Jos Kooijman, JOSSAFETY-SHOP | Almere
Een evacuatie middel moet in elke situatie snel, simpel er veilig door iedereen te gebruiken zijn. De S-CAPEPLUS is snel en simpel gebruiksklaar te maken met als groot voordeel de flexibiliteit tijdens het gebruik. De S-CAPEPLUS kan iemand veilig, comfortabel en zonder veel inspanning over een grote afstand vervoerd worden en is daarmee een ideale evacuatie middel.
Rob Koster, Prymos Koster | Rotterdam
De gemeente Heeze-Leende kiest als eerste gemeente in Nederland voor het evacuatiematras S-CAPEPLUS om in geval van nood burgers te kunnen evacueren. We hebben vooral gelet op gebruiksgemak, maar ook de prijs van de S-CAPEPLUS was voor ons een pluspunt. Er wordt vaak geëvacueerd met een evacuatiestoel, maar dat is eigenlijk heel eng en onhandig, vooral als je de trap af moet. We vinden het belangrijk om om onze bezoekers op een veilige en vriendelijke manier te behandelen, vandaar dat we hebben gekozen voor de S-CAPEPLUS.
Ilka Adriaans, Gemeente Heeze-Leende
Belangrijk is dat het simpel in gebruik is. Minimaal instructie is nodig en bijna iedereen kan er mee overweg en dat valt niet te zeggen over een evacuatiestoel. De brede banden geven goede grip én controle en de gladde materialen helpen in een snelle evacuatie. Snel, simpel en veilig…
Ralph van Daal, Preventia Optima | Sittard
De S-CAPEPLUS is het perfecte alternatief voor de evacuatiestoel.
Het is een veilig en eenvoudig reddingsmiddel waarbij de hulpverleners en het slachtoffer zich snel vertrouwd voelen in het gebruik. Dit blijkt keer op keer bij demonstratie van de S-CAPEPLUS. Gebruiksgemak en een veilig gebruik maken de S-CAPEPLUS tot een reddingsmiddel waar wij volledig achter staan.
Leon van Leeuwen, Fire Control BV | Den Haag
Met onze jarenlange ervaring bij de Brandweer en in de Zorg weten we dat een snelle en effectieve ontruiming van levensbelang is. Het aantal ontruimers is dan altijd een probleem en de S-CAPEPLUS is de oplossing hiervoor, de Bedrijfshulpverlener kan effectiever werken.
Marc Siebers, Respons Medical | Boxmeer