Home/Tetcon/S-CAPEPLUS evacuatiematras/Zo installeert u een Wall Cover voor de S-CAPEPLUS aan de muur

Zo installeert u een Wall Cover voor de S-CAPEPLUS aan de muur

Instructies voor de installatie van de Wall Cover voor het sleepmatras S-CAPEPLUS

Stap 1: Haal de Wall Cover en het evacuatiematras S-CAPEPLUS uit de doos.

Stap 2: Kies een strategische plek waar het evacuatiematras in de Wall Cover bevestigd mag worden. Zorg dat deze in het zicht hangt. Bevestig nu de schroeven of bevestigingsbeugel in de muur.

Stap 3: Haal de S-CAPEPLUS uit de draagtas (Sla deze stap over wanneer u de S-CAPEPLUS zonder draagtas heeft ontvangen).

Stap 4: Sla alle flappen open. Maak ook de positioneringsband los. Vouw nu eerst flap aan het voeteneinde open. Vouw daarna de rechterflap en linkerflap open. De S-CAPEPLUS ligt nu open op de vloer.

Nu vouwt u eerst de flap aan het voeteneinde terug op het evacuatiematras. Vervolgens legt u de rechterflap terug op het evacuatiematras. Als laatste wordt de linkerflap terug op het evacuatiematras gelegd. Zorg ervoor dat het klittenband elkaar niet raakt. Dankzij deze vouwwijze is de S-CAPEPLUS direct inzetbaar voor gebruik en hoeft u de flappen niet meer los te maken van het klittenband.

Stap 5: Vouw de S-CAPEPLUS nu dubbel.

Stap 6: Zorg dat de treklussen altijd aan de buitenkant hangen en plaats deze in de Wall Cover. De gesloten kant wordt onder in de Wall Cover geplaatst.

Stap 7: Sluit de openingsflap van de Wall Cover. De S-CAPEPLUS is nu altijd klaar voor gebruik.

Wat is een Wall Cover voor de S-CAPEPLUS? Hier lees je meer >>

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment