Home/Tetcon/S-CAPEPOD evacuatiedoek/Twee geweldige dagen: Healthcare Equipment Vendor Expo bij Direct Supply in Milwaukee, USA

Twee geweldige dagen: Healthcare Equipment Vendor Expo bij Direct Supply in Milwaukee, USA

Evacuation slide Direct Supply

Op 9 en 10 februari hadden wij het genoegen om de S-CAPEPOD te presenteren op de Healthcare Equipment Vendor Expo bij Direct Supply in Milwaukee, Verenigde Staten. Het evenement vond plaats in gebouw 9 op de campus van Direct Supply. De expo stond dit jaar in het teken van innovatieve producten en het ‘opleiden’ van de 250 Direct Supply verkopers. Het sales team van Direct Supply werd opgedeeld in groepen van circa 5-15 personen. Voor iedere groep hadden wij een sales pitch van 15 minuten voorbereid. Tijdens deze pitch bespraken we brandincidenten in de Amerikaanse gezondheidszorg, de moeilijkheden om bedlegerige cliënten te evacueren en de evacuatie oplossing S-CAPEPOD.

Tijdens het evenement wilden wij het ijs breken met de verkopers van Direct Supply. Ook proberen we het ijs te breken voor het evacuatieprobleem van bedlegerige cliënten in de Amerikaanse ouderenzorg. Met dit in het achterhoofd brachten wij een handige ijskrabber mee voor alle verkopers. Aangezien de temperaturen in Wisconsin kunnen zakken tot -20 of -25, zullen deze goed van pas komen.

Direct Supply en Tetcon

Pitchen voor het sales team van Direct Supply

Wilt u meer weten over Direct Supply? Direct Supply is een gigant in de Amerikaanse ouderenzorg. Van catering tot textiel en van meubels tot een evacuatie hulpmiddel zoals de S-CAPEPOD. Het bedrijf heeft een assortiment van maar liefst 37.000 producten. Misschien vraagt u zich af hoe wij in aanraking zijn gekomen met dit bedrijf? Tetcon kwam ongeveer een jaar geleden in contact met de Amerikaanse firma na een ontmoeting op de Rehacare in Düsseldorf. Het Amerikaanse zorgbedrijf heeft het evacuatiedoek (ook wel bekend als reddingsdeken, ontruimingsdoek of evacuatielaken) nu ook meegenomen in de catalogus van 2016. Een foto hiervan vindt u onder aan dit bericht.

Namens het hele Tetcon team willen we Direct Supply bedanken voor het evenement. Ook willen we het sales team veel succes wensen!

s-capepod in direct supply brochure

De S-CAPEPOD in de Direct Supply catalogus van 2016.

S-CAPEPOD ijskrabber

IJskrabber voor de temperaturen in Milwaukee

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment