Home/Accessoires voor je evacuatie hulpmiddelen
Evacuatiematras Wall Cover

Wall Cover voor S-CAPEPLUS evacuatiematras

De Wall Cover is een opberghoes voor je S-CAPEPLUS evacuatiematras. Deze kun je gebruiken om het hulpmiddel aan de muur te monteren.

Wanneer je de S-CAPEPLUS met de juiste vouwwijze in de Wall Cover opbergt, kan deze direct gebruiksklaar zijn wanneer je het evacuatiematras uit de opberghoes haalt. Hiermee kun je levensreddende seconden winnen tijdens een calamiteit.

De Wall Cover is zowel in het groen als rood verkrijgbaar.

Lees meer over de Wall Cover

Opbergkast voor S-CAPEPLUS evacuatiematras

Deze opbergkasten worden niet alleen toegepast om uw S-CAPEPLUS te beschermen. Daar waar hoge esthetische eisen aan het interieur worden gesteld, zorgt deze opbergkast ervoor dat je evacuatiematras het beeld niet verstoort maar toch optimaal bereikbaar is in geval van een calamiteit.

Deze opbergkast wordt vervaardigd uit een verzinkte staalplaat met een dikte van 1,5 mm die garant staat voor een solide opbouw binnen je organisatie.

Lees meer over deze opbergkast
Opbouwkast voor S-CAPEPLUS evacuatiematras
Veiligheidspictogram evacuatiematras

Veiligheidspictogram & stickers

Pictogrammen en stickers duiden de locatie van je S-CAPEPLUS aan die gebruikt kan worden tijdens de evacuatie van een minder-mobiel persoon.

Er wordt gebruikt van panoramische en vlakke vormen zodat deze vanuit meerdere hoeken zichtbaar zijn. In lange gangen of bedrijfshallen zullen deze goed leesbaar zijn. Het pictogram kan bijvoorbeeld boven een Wall Cover of opbergkast komen te hangen. Of bij de ingang van je gebouw.

Lees meer over dit veiligheidspictogram

Ophangsysteem voor
S-CAPEPLUS evacuatiematras

Met deze ophangsystemen kunt u de locatie van uw S-CAPEPLUS op een creatieve manier toonbaar maken aan bezoekers en werknemers in uw gebouw. Dankzij een gevarieerd aanbod van ophangsystemen passen deze binnen de meeste gebouwen en interieurstijlen. Hiermee kunt u niet alleen de locatie van uw evacuatiematras aanduiden, maar haalt u ook een stukje creatieve kunst in huis.

Ook bestaat er een mogelijkheid om deze ophangsystemen te personaliseren. Hiervoor willen we u vragen om contact met ons op te nemen.

Lees meer over deze ophangsystemen
Ophangsysteem voor evacuatiematras S-CAPEPLUS