• nl
0 Mijn offerte
27 / 11 / 2015

Tumedin presenteert Tetcon's evacuatiemiddelen op symposium in Izmir, Turkije.

Deel op social media Categorie

Vorige week vond het symposium ‘New Technology in Emergency Services’ plaats in het Turkse Izmir. De Turkse S-CAPE partner Tumedin (Turkish Medical Investments) had het genoegen om het evacuatiedoek S-CAPEPOD en het evacuatiematras S-CAPEPLUS tijdens de exhibitie te presenteren. De exhibitie is een initiatief van de AAHD, YBS en de Dokuz Eylül Universiteit.

Het publiek van het symposium bleek ontzettend divers te zijn, van brandweerlieden tot studenten en van ambulancebroeders tot regionale functionarissen. Volgens Ufuk Gunciner van Tumedin was het publiek een mix van mensen die bijzonder veel interesse hebben in patiënt veiligheid. Hij zei: ‘We merken dat veel mensen steeds bewuster gaan nadenken over dit onderwerp.’

Het is niet de eerste keer in 2015 dat Tumedin de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen mocht presenteren. In het begin van dit jaar hebben wij samen met Tumedin een ziekenhuis in Istanbul, Turkije bezocht en daar een succesvolle demo mogen geven.

In onderstaande foto’s kunt u een beeld krijgen van het evenement.

Namens Tetcon willen we het hele team van Tumedin bedanken voor hun inzet en bijdrage aan het ‘New Technology in Emergency Services’ symposium.

Tumedin presenteert evaluatiemiddelen van Tetcon

Bezoekers van het symposium bekijken de demo video’s van evacuatiedoek S-CAPEPOD

Het Tumedin Team met banners van evacuatie hulpmiddelen

Ufuk Gunciner en zijn collega’s van Tumedin

Druk bezocht event in Tumedin, Turkije

De stand van Tumedin wordt druk bezocht.