Home/Tetcon/S-CAPEPLUS evacuatiematras/Nieuwe Wall Cover voor evacuatiematras S-CAPEPLUS

Nieuwe Wall Cover voor evacuatiematras S-CAPEPLUS

Evacuatiematras hoes om aan de muur te bevestigen

In dit artikel onthullen we een nieuw product voor de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen. Het gaat om een afdekhoes voor de S-CAPEPLUS. De nieuwe afdekhoes zal door het leven gaan als de Wall Cover. 

Voorheen werd de S-CAPEPLUS in een blauwe draagtas geleverd. Dit zal in de toekomst ook gebeuren, maar de Wall Cover geldt dus als alternatief. De Wall Cover kan bijvoorbeeld eenvoudig opgehangen worden bij een muur nabij een trap. Ook geldt de Wall Cover als een soort afdekhoes. Op dit moment kunnen we de kleuren groen en rood aanbieden. De specifieke kleur rood is van de brandweer, oorspronkelijk genormeerd als RAL 3000. De groene Wall Cover is genormeerd als RAL 6005.

Personaliseer uw Wall Cover
Misschien wilt u niet zo zijn als uw buurman? Het kan zijn dat u uniek wilt zijn en dat kunnen we begrijpen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om de Wall Cover voor uw evacuatiematras te personaliseren. Voor nu zijn de kleuren rood en groen beschikbaar, de opdruk is naar wens aan te passen.

De Wall Cover is beschikbaar in het groen en rood:

WallCover-Groen-set

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wall-Cover-evacuatiematras

Evacuatiematras S-CAPEPLUS
Nog niet bekend met het S-CAPEPLUS evacuatiematras? Het evacuatie hulpmiddel wordt ingezet om hulpbehoevenden (bijv. rolstoelgebruikers of ouderen) snel en eenvoudig te evacueren. Honderden organisaties hebben het gebruik van dit evacuatiematras al toegepast, met name omdat ze het zo eenvoudig en snel vinden. Wat anderen zeggen, leest u hier.


Wat u nog meer moet weten over de nieuwe Wall Cover
Er wordt nog wel eens vergeten om over specificaties te schrijven. Joël Spolsky schreef al eens dat het schrijven van specificaties iets is als flossen: iedereen weet dat ze geschreven moeten worden, maar veel doen het niet. Hierbij dus een specificatie overzichtje voor de S-CAPEPLUS Wall Cover:


Materiaal grondweefsel: Polyester
Materiaal coating: PVC
Materiaal sluiting: Klittenband
Gewicht: 630 gram
Afmeting: 100x60x17 cm (Lengte x Breedte x Hoogte)


About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

2 Comments

  1. Bart Schellekens 10 februari 2016 at 12:50 - Reply

    veel belovend en levensreddend. Eigenlijk moet dit verplicht worden bij iedere openbare instelling en bedrijfsleven!

    • Joris van Tetcon 11 februari 2016 at 00:39 - Reply

      Bedankt voor je reactie, Bart. Wij zijn het helemaal met je eens! 🙂

Leave A Comment