Home/Tetcon/S-CAPEPLUS evacuatiematras, S-CAPEPOD evacuatiedoek/We zijn aanwezig bij KIMES 2018 – Seoul, Zuid Korea.

We zijn aanwezig bij KIMES 2018 – Seoul, Zuid Korea.

Evacuatiematras S-CAPEPLUS

Piet Hezemans is momenteel in Zuid Korea om onze distributeur bij te staan tijdens de Kimes beurs in Seoul. Eind vorig jaar kwamen we in contact met John Kim, de directeur van Rex International. John zag de urgentie om het evacuatiedoek S-CAPEPOD en evacuatiematras S-CAPEPLUS te introduceren in zijn thuisland. Waarom? Afgelopen jaren zijn er veel slachtoffers gevallen door brand in zorginstellingen. Onlangs was er nog een grote brand in een zorginstelling in Miryang. We besloten daarom een partnership aan te gaan. En een paar maanden later zijn we samen al te zien op de Kimes beurs. 

Kimes is een speciale beurs voor ‘hospital en medical equipment’. Dit jaar worden bijna 75.000 bezoekers verwacht tijdens het 4-daagse event. Na het Japanse avontuur in oktober (2017), zijn we nu ook helemaal klaar om ook de Zuid-Koreaanse markt te gaan voorzien van levensreddende hulpmiddelen.

Lees meer: Wow! Tetcon in Tokio!

Deze beurs is ook een ideaal moment om zorg professionals te ontmoeten die kunnen helpen bij het introduceren van Tetcon’s evacuatie middelen in het Aziatische land. Ook kunnen we iedereen direct de werking van deze evacuatiedoeken en evacuatiematrassen laten zien. Het is altijd een mooi iets om onze distribiteurs te helpen tijdens dit soort evenementen. We willen Rex International bedanken voor hun inzet en harde werk om de evacuatie hulpmiddelen te promoten in Zuid Korea. Er volgt snel meer!

S-CAPEPOD in Zuid Korea
Evacuatiedoek S-CAPEPOD
Evacuatiematras S-CAPEPLUS

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment