Home/Tetcon/S-CAPEPLUS evacuatiematras/Hoe plaatst u een evacuatiematras in een Wall Cover?

Hoe plaatst u een evacuatiematras in een Wall Cover?

“Zo’n S-CAPEPLUS evacuatiematras, hoe plaats je die nu precies in de groene hoes?”

Onze klantenservice werd regelmatig gebeld met deze vraag. Er bleek onduidelijkheid te zijn. Soms moesten we een installateur langs sturen. Aangezien wij ‘snelheid, eenvoud en comfort’ als kernwaarden hanteren, moet dit ook voor de installatie van het evacuatiematras gelden.

Om direct antwoord te geven op deze vraag kan een handige video uitkomst bieden. Een ding is zeker. Met deze beelden wordt het nog makkelijker. Ga dus lekker achterover hangen en bekijk in alle rust deze ‘Wall Cover video’.

Het voordeel van deze video is dat er geen installateur meer langs te komen op locatie. En dat scheelt weer in uw portemonnee, omdat u anders te maken krijgt met installatiekosten en daar zit u waarschijnlijk niet op te wachten.

De Wall Cover wordt aan de muur bevestigd door middel van ophanghaakjes. Boven de Wall Cover kunt u nog een “herkenningspunt” plaatsen, door middel van een veiligheidspictogram. Hierdoor is het voor alle bezoekers en medewerkers duidelijk waar het evacuatiemiddel zich bevindt. Zeker in lange gangen kunt u hiermee de locatie kenbaar maken.

Wat voor organisaties gebruiken dit escape evacuatiematras?

Een evacuatiematras, zoals de S-CAPEPLUS, kunt u vinden bij verschillende soorten organisaties. Bij bedrijven, zorginstellingen, musea, theaterzalen en bioscopen. De lijst is nagenoeg eindeloos. 

Veel organisaties krijgen te maken met werknemers of bezoekers met een mobiliteitsbeperking. Tijdens calamiteiten kan de lift vaak niet gebruikt worden. Om deze minder-mobiele personen via de trap te verplaatsen, kan een evacuatiemiddel uitkomst bieden. Als alternatief op de evacuatiestoel gebruiken organisaties ook voortaan een evacuatiematras, ook wel beter bekend als een reddingsmatras of sleepmatras.

Evacuatie-expert worden met escape evacuatie matras

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment