Home/Tetcon/S-CAPEPLUS evacuatiematras/Handige video om evacuatiematras in opbergkast te installeren

Handige video om evacuatiematras in opbergkast te installeren

Evacuatiematras installeren in de opbergkast. In dit artikel lanceren we een handige video voor de S-CAPEPLUS opbergkast.

Afgelopen weken kregen we vaak deze vraag van klanten:
‘Hoe plaats je de S-CAPEPLUS nu precies in de opbergkast?’

Er ging een belletje rinkelen bij ons team: ‘Over de opbergkast blijkt onduidelijk te zijn. En waar onduidelijkheid bestaat, moeten wij uitleg te bieden.’

Vandaar deze video. Het is verstandig om deze video rustig te bekijken en alle stappen te volgen. De video bevat namelijk super handige instructies en gaat zeker antwoord geven op uw vragen. De installatie wordt zo een eitje.

Handige tip: Om miscommunicatie te voorkomen, stuur dit filmpje ook door aan de technische dienst die het evacuatiematras gaat installeren.

Mocht u toch nog vragen hebben over de opbergkast of over het evacuatiematras, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder.

Wat is een S-CAPEPLUS evacuatiematras?

Een noodsituatie kan iedere dag ontstaan. Voor mensen in gebouwen kan zo’n calamiteit gevaarlijk zijn. Mensen moeten zo snel mogelijk naar buiten. Snel naar buiten is niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen kunnen niet zelfstandig vluchten omdat ze minder mobiel zijn. Dit kan gaan om senioren, mensen met blessures of rolstoelgebruikers. Als ze over de trap naar beneden moeten, wordt dit een lastig verhaal. Zij hebben dus assistentie nodig van hulpverleners. Om dit te verlichten, kan een evacuatiematras goed van pas komen. Het is een razendsnel evacuatie middel die bijna iedereen kan gebruiken en een alternatief op de evacuatiestoel.

escape evacuatie matras - alternatief op evacuatiestoel

 

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment