Home/Tetcon/S-CAPEPLUS evacuatiematras/Evacuatiematras krijgt uniek ophangsysteem dankzij BHVisuals

Evacuatiematras krijgt uniek ophangsysteem dankzij BHVisuals

Evacuatiemat

BHVisuals heeft in opdracht van Tetcon een uniek ophangsysteem voor de S-CAPEPLUS ontwikkeld.

Om er voor te zorgen dat het evacuatiematras nooit uit het zicht raakt bij werknemers en bezoekers, moet dit nieuwe ophangsysteem een echte eyecatcher worden binnen gebouwen. Tetcon heeft BHVisuals in januari benaderd om voor de S-CAPEPLUS, een innovatief en creatief ophangsysteem te maken. Het idee van dit nieuwe ophangsysteem moest aansluiten bij de concepten die BHVisuals eerder ontwikkelde

Na een eerste oriënterend gesprek heeft BHVisuals een aantal voorstellen uitgewerkt. Hierbij waren originaliteit, praktische uitvoerbaarheid en een “medische link” belangrijk. Na het bestuderen van een serie afbeeldingen, kwam ineens dé perfecte Visual naar voren: een stijlvolle verpleegster uit de jaren “50!

De volgende stap was de uitwerking, waarbij we erachter kwamen dat een formaat op “bijna-ware grootte” geschikt zou zijn. Het beeld zou dan levensecht overkomen; alsof ze echt in de gang staat!

Het eindresultaat mag er zijn: “Een hele mooie aanvulling voor het evacuatie hulpmiddel, zo kunnen onze klanten het evacuatiematras nog mooier presenteren binnen hun gebouw”, zegt het Tetcon team.

Nieuw accessoire voor uw evacuatiematras

Het evacuatiematras heeft dus binnenkort een nieuw accessoire. De visual zal in combinatie met de Wall Cover verkrijgbaar zijn. In de toekomst is het waarschijnlijk ook mogelijk om deze visual te personaliseren naar de wensen van uw organisatie. Organisaties kunnen zichzelf al melden wanneer zij interesse hebben. 

Evacuatiemat S-CAPEPLUS

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment