Home/Hulpmiddelen/Veiligheidspictogram en stickers
Veiligheidspictogram evacuatiematras

Veiligheidspictogrammen

Een pictogram kan in één oogopslag de locatie van uw S-CAPEPLUS evacuatiematras duidelijk maken. Wanneer u het pictogram boven een Wall Cover installeert, is deze vanuit meerdere hoeken zichtbaar. Ideaal voor lange gangen of grote bedrijfshallen. Hierdoor zullen bezoekers, werknemers en hulpverleners de locatie van uw evacuatiematras altijd herkennen. Het pictogram combineert lees- en beeldtaal. De beeldtaal, het evacuatiematras icoon, is meer universeel en te begrijpen door mensen uit verschillende taalgebieden. Het is dus ook geschikt wanneer uw organisatie te maken heeft met meerdere taalachtergronden.

Specificaties van pictogram:
Afmeting: 20×20 cm
Vorm: panoramisch
Materiaal: PVC

Evacuatiematras of evacuatiedoek stickers voor op de deur

Deurstickers maken bezoekers bewust van de aanwezigheid van een evacuatie hulpmiddel. Dankzij de herkenbare groene kleur voldoen deze stickers aan de welbekende bedrijfshulpverlening standaarden. De stickers zijn geschikt voor zowel het evacuatiematras S-CAPEPLUS als het evacuatiedoek S-CAPEPOD. DE deurstickers worden standaard bij uw bestelling bijgeleverd. Het is ook mogelijk om extra stickers te bestellen. Dit kan bijvoorbeeld omdat uw gebouw over meerdere ingangen beschikt.

Specificaties deurstickers:
Afmeting: 20 x 20 cm
Materiaal: vinyl met breekslit

Sleepmatras deursticker
Evacuatiedoek S-CAPEPOD sticker

Evacuatiedoek stickers voor op een bedboard

Sommige ziekenhuizen en andere zorginstellingen kiezen ervoor om een deel van hun bedden te voorzien van S-CAPEPOD evacuatiedoeken. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat niet alle patiënten bedlegerig zijn. Sommige kunnen dus nog zelfstandig uit bed.

Om te identificeren welke bedden beschikken over zo’n evacuatiedoek kunnen deze stickers goed van pas komen. De stickers worden op een herkenbaar punt van het bed geplakt. Dit kan bijvoorbeeld op het bedbord aan het voeteneinde. Hierdoor weten alle hulpverleners en verzorgers welk bed is voorzien van een evacuatie hulpmiddel.

Deze stickers zijn geschikt voor de reguliere S-CAPEPOD en de Bariatric S-CAPEPOD (voor zwaarlijvige cliënten).

Specificaties bedstickers:
Afmeting: 09×05 cm
Materiaal: vinyl met breekslit