• nl
0 Mijn offerte

Vergelijk een evacuatiestoel met een evacuatiematras

Ga je binnenkort een evacuatiemiddel aanschaffen? Vergeet dan vooral niet deze vergelijking even door te nemen. De verschillen tussen een evacuatiematras en evacuatiestoel vind je hier.

Veel organisaties installeren evacuatiestoelen of evacuatiematrassen in hun gangen en trappenhuizen. Hieronder zie je een vergelijking tussen beide evacuatiemiddelen. Deze worden gebruikt om mindervalide personen te evacueren tijdens noodsituaties. Bij een calamiteit kan vaak de lift niet worden gebruikt, doordat de stroom uitvalt. Dit soort hulpmiddelen zijn te vinden in scholen, bedrijven, theaters, bioscopen, gymzalen, musea en winkelcentra.

Hopelijk gaat dit overzicht helpen om een keuze te maken voor het juiste evacuatie product. Voor een demonstratie met het evacuatiematras S-CAPEPLUS komen we graag bij je langs op locatie. Mocht je vragen hebben over de verschillen of welk hulpmiddel het beste past bij jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze evacuatie experts en we helpen je graag verder.

Evacuatiemat of evacuatiestoel

Interessante artikelen: