Home/Evacuatie, S-CAPEPLUS evacuatiematras, S-CAPEPOD evacuatiedoek, Tetcon/Tetcon in het nieuws: evacuatiedoek verovert ziekenhuizen in hele wereld

Tetcon in het nieuws: evacuatiedoek verovert ziekenhuizen in hele wereld

Tetcon's Bodypod in het Eindhovens Dagblad

Tetcon in de krant
Heb je het al gehoord? Tetcon staat in de ochtendkrant van het Eindhovens Dagblad vandaag. Het dagblad uit regio Eindhoven plaatste het bericht in de zaterdagkrant nadat reporter Harrie Verrijt een bezoek bracht aan ons kantoor. Hij interviewde ons en vroeg of dat we een uitleg konden geven waar wij de afgelopen 16 maanden aan hebben gewerkt met Tetcon.

In het artikel lees je over het ontstaan van Tetcon en aan welke nieuwe ontwikkelingen worden gewerkt. Hieronder lees je over twee van deze ontwikkelingen:


Bodypod
Voor de uitvaartzorg wordt momenteel een aangepast ‘evacuatiematras’ gemaakt. Dit deden we op aanvraag van een welbekende uitvaartverzorger. Zij en hun con-collega’s ervaren problemen bij het verplaatsen van lichamen. Dit wordt vaak gedaan met speciale brancards, maar dit zorgt voor behoorlijk wat fysieke belasting omdat deze getild moeten worden. De Bodypod gaat de fysieke belasting bij de uitvaartverzorger voorkomen. Ook het verplaatsen van een overledene kan zo op een humane manier worden gedaan.


S-CAPEKIDS
Ook voor jonge baby’s en kinderen willen we een oplossing bieden rondom het evacuatieprobleem. Het patent voor dit hulpmiddel is inmiddels verleend. Nog enkele weken wachten en dan is dit hulpmiddel verkrijgbaar. 

Het nieuwsbericht is zowel online als offline te bewonderen. Klik hier om het artikel te lezen.

Update 12 juli
Het bericht van het Eindhovens Dagblad was twee weken later ook te zien in De Ondernemer en het Algemeen Dagblad.

Het originele krantenartikel over Tetcon in het Eindhovens Dagblad.

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment