Home/S-CAPEPLUS evacuatiematras, S-CAPEPOD evacuatiedoek, Tetcon/Ontruimingsplan maken met Lego kan eenvoudig zijn

Ontruimingsplan maken met Lego kan eenvoudig zijn

Het combineren van Lego en een ontruimingsplan vergt een flinke dosis creativiteit!

Uiteraard is Lego heel creatief, alles wat je ziet, zou je kunnen maken. Dat een ontruimingsplan ook hieronder zou vallen, zal voor menigeen nog onbekend zijn geweest. Land van Horne ging de uitdaging aan, om door middel van Lego, een ontruimingsplan samen te stellen. Uiteraard kon een hulpmiddel als het evacuatiematras S-CAPEPLUS niet in zo’n plan ontbreken. Door middel van dit doordachte ontruimingsplan, zorgt Land van Horne ervoor dat alle werknemers op de hoogte zijn van de evacuatie procedures. Onder het motto ‘Ontruimen moet je oefenen’ stelt Land van Horne bijzonder veel eisen aan de veiligheid van cliënten.

 

Maak een ontruimingsplan met Lego   S-CAPEPLUS evacuatiematras

Toen we dit tegen kwamen op Twitter waren we uiteraard aangenaam verrast. Wat een briljant ontruimingsplan! Alle credits gaan naar veiligheidsexpert Lilian Kelly van Land van Horne.

twitter

 

Wil je ook een ontruimingsplan maken? Laat het gerust even weten, we brengen je graag kosteloos in contact met Nederlands beste veiligheidsbureaus of -experts.

Nog niet bekend met de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen? Bekijk de demo video’s van het evacuatiedoek S-CAPEPOD en het evacuatiematras S-CAPEPLUS.

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment