Home/Tetcon/De office mascotte: Tetcon Tijger

De office mascotte: Tetcon Tijger

Tetcon Tijger - de kantoormascotte

We zijn er dol op; huisdieren. Tetcon Tijger zorgt hier dagelijks voor een huiselijke sfeer, vandaag laten we u kennismaken met onze office mascotte. Hij vond zo’n interview toch wel een beetje spannend.

Hoe ziet een normale Tetcon dag eruit voor jou?
‘Als trouwe Tetcon evangelist slenter ik dagelijks door Tetcon Headquarters. Ik hou van stil zitten, soms zit ik op de mat en soms zit ik op het bureau. Rond het middaguur kom ik heel even tot leven en sta ik te springen voor wat brokken. Dag en nacht gaan er drie dingen constant door mijn hoofd: eten, slapen ennn Tetcon uiteraard.’

Wat vind je er van om bij Tetcon te ‘werken’?
‘Ik merk dat we echt als een team samenwerken en er alles aan doen om onze klanten en distributeurs goede support te bieden. Het is ook cool om te zien wat voor ideeën er naar boven komen tijdens brainstorm sessies. Ik lig dan normaal gesproken wel te slapen of ben aan het rond neuzen, maar vind het nog steeds super.’

Volg het laatste nieuws.

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment