Home/Tetcon/S-CAPEPOD evacuatiedoek/Evacuatiedoek S-CAPEPOD – Budget Model komt eraan: 13 December

Evacuatiedoek S-CAPEPOD – Budget Model komt eraan: 13 December

Evacuation Sheet Budget Model

Een Budget Evacuatiedoek

We verloren twee grote tenders dit jaar…

Ieder jaar ontvangen we meerdere tender-aanvragen van ziekenhuizen. Dit gaat dan altijd over evacuatiedoeken. Je weet wel, dat zijn die hulpmiddelen die je onder een zorgmatras legt. Bij veel mensen ook wel bekend als rescue sheets, evac sheets of escape doeken. Dit soort tenders gaan vaak over minimaal 750 ‘sheets’. Bij zo’n aanvraag ga je vaak de concurrentie aan met twee andere bedrijven (en dus hun evacuatie middelen). Zoals je zult begrijpen, legden wij altijd de S-CAPEPOD op tafel: het Zwitserse zakmes onder evacuatiedoeken. Maar een Zwitsers zakmes komt natuurlijk met een prijs. Dit Premium Evacuatiedoek is zeer gewild bij BHV’ers en preventieadviseurs van ziekenhuizen. Ondanks dat, waren er twee momenten in 2019 dat we tenders verloren. De zorginstelling kon niet de middelen ter beschikking stellen om te investeren in een Zwitsers zakmes.

We kwamen, we wonnen.. En verloren..

En omdat er niet genoeg middelen beschikbaar waren, koos het ziekenhuis voor de ‘Budget Evacuatie Sheets’. We verloren dus. Het verliezen van een tender is ^!@$^&. Als je dan in de spiegel kijkt, was de conclusie kraakhelder: ‘wanneer een ziekenhuis enkel naar de prijs van evacuatiemiddelen gaat kijken, is de kans op verlies in de toekomst groot.’

Verlies het gevecht, win de oorlog

Bij Tetcon houden we niet van verliezen. We besloten daarom aan een oplossing te werken die huidige ‘Budget Evacuatiedoeken’ zou overtreffen.

Het Zwitsere zakmes onder ‘Budget Evacuatiedoeken’

Tetcon zit momenteel in afrondende fase van een Budget Model van de S-CAPEPOD. En om eerlijk te zijn, het werkt fantastisch. Dit wordt het Zwitserse zakmes onder ‘Budget Evacuatiedoeken’. Met deze toevoeging kun je voortaan altijd kiezen welk evacuatiedoek het beste past bij jouw budget. Een zorginstelling kan ook een combinatie kiezen tussen twee modellen.

Skeptisch dat het niet werkt?

Nou, maak je geen zorgen. Zijn we 100% zeker dat het werkt? Jazeker. Hoe we dat weten? Omdat we onlangs een nieuwe tender hebben gewonnen met dit nieuwe Budget Model.

Zet het in je agenda

Op 12 december wordt dit model officieel gelanceerd. Het Budget Model wordt het derde evacuatiemiddel dat wordt toegevoegd aan de S-CAPEPOD productlijn.

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment