Home/Training/Boek nu uw evacuatie training met 33% korting

Boek nu uw evacuatie training met 33% korting

Evacuatiematras training

Oefening baart kunst, dat horen we wel vaker. Door toenemende vraag voor gebruikerstrainingen met onze evacuatie hulpmiddelen hebben we een kortingsactie in het leven geroepen. Iedere gebruiker vindt het dood eenvoudig om met de S-CAPEPOD en/of S-CAPEPLUS te werken, maar veel willen de fijne knijpjes van het vak leren. Vandaar dat we u een evacuatie training aanbieden met maar liefst 33% korting.

Wil jij dus met een dosis kennis de zomer in? De evacuatie trainingen van Tetcon leggen een stevige basis voor optimaal productgebruik met de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen. Hiermee bent u optimaal voorbereid op een eventuele noodsituatie en kunt u altijd ingrijpen als hulpverlener. Daarom willen we u en uw collega’s de kans geven om te profiteren van deze vlijmscherpe aanbieding.

Wat gaan we doen tijdens zo’n training?

In een notendop kun je stellen dat we u leren omgaan met het evacuatiedoek en/of het evacuatiematras tijdens een noodsituatie. Ondanks dat de hulpmiddelen eenvoudig in gebruik zijn, leert u belangrijke én onmisbare handelingen. Om dit te garanderen, gaan we zorgen dat u alle stappen onder de knie krijgt tijdens een officiële evacuatie training.

Wat kunt u verwachten tijdens een training?

  • U krijgt uitgebreide informatie over evacuatie van immobiele personen
  • U wordt voorzien van een demonstratie met de S-CAPEPOD en/of S-CAPEPLUS; afhankelijk van welke hulpmiddelen u in huis hebt
  • We nemen de tijd voor vragen of opmerkingen
  • Dit alles gaan we in een uur met u behandelen


De exacte details voor zo’n training kunt u aanvragen via de mail. We kunnen u alleen verklappen dat u maar liefst 33% korting krijgt op een training. Vraag dus direct een training aan voordat je dit bericht uit het oog verliest.

Deze actie is overigens geldig tot en met 31 september, 2016.

 

Vraag een training aan met 33% korting

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment