Home/Bodypod/Waarom de Bodypod werd ontwikkeld? In dit fragment hoort u meer

Waarom de Bodypod werd ontwikkeld? In dit fragment hoort u meer

De Bodypod, een transfer hulpmiddel voor uitvaartprofessional. Waarom werd deze ontwikkeld ? In dit fragment hoort u meer.

De Bodypod bestaat alweer een klein jaartje. Het hulpmiddel is inmiddels volop in gebruik door werknemers in de uitvaartbranche. ‘We hoeven minder te tillen’, horenOverledenen verplaatsen met Bodypod. we keer op keer. Om het geheugen op te frissen waarom dit project überhaupt gestart is, hebben we een videofragment van een kort interview voor u gedeeld.

In bovenstaand fragment hoort u Piet Hezemans en Martijn van Roosendaal bij Omroep Brabant. Zij vertellen waarom de Bodypod is ontwikkeld en hoe dat deze de uitvaartprofessional gaat helpen. De Bodypod was vorig jaar ook al te zien bij de Uitvaart Vakbeurs in Gorinchem. Daar werd deze door veel professionals in de uitvaartbranche gespot en uitgetest.

Heeft u vragen over dit handige transfer hulpmiddel? Laat het ons gerust even horen. U kunt de Bodypod ook direct bestellen bij Hesselmans & van Willegen. Dit is onze dealer voor de Nederlandse markt. Hesselmans & van Willegen is een groothandelsbedrijf die een compleet aanbod heeft in uitvaartbenodigdheden.

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment