Home/Tetcon/Anti-bacteriologisch materiaal voor nieuwe S-CAPEPOD

Anti-bacteriologisch materiaal voor nieuwe S-CAPEPOD

antibacterial evacuation aid

Het evacuatie hulpmiddel S-CAPEPOD wordt vanaf heden gemaakt met een coating die een anti-bacteriologische werking heeft. Waar voorheen gebruikt werd gemaakt van een onbehandeld materiaal, heeft Tetcon uit strategische overwegingen gekozen voor een nieuw kwaliteit! Doordat het evacuatie hulpmiddel vanaf nu een anti-bacteriologische coating heeft, worden de meeste bacteriën die in aanraking komen met het doek, direct vernietigd.

Tetcon ging op zoek naar deze kwaliteit, nadat de Engelse S-CAPE partner Ferno steeds meer vragen kreeg vanuit zorginstellingen in Engeland. Tetcon besloot om razendsnel op deze vraag in te springen. Na wat onderzoek te hebben gedaan naar anti-bacteriologische materialen stuitten we al snel op opmerkelijke berichten vanuit de media. ‘Het bestrijden van bacteriën blijken één van de meest kostbare en complexe problemen voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen te zijn’, citeert Carina Hezemans van Tetcon.

Tetcon verwacht dat de zorgsector erg positief zal reageren op deze materiaal-switch. ‘Uiteindelijk is de veiligheid van de patiënten / cliënten ons uitgangspunt en dat kunnen we met dit nieuwe materiaal nog centraler stellen’, sloot Piet Hezemans mee af.

Naast het nieuwe materiaal zijn er vanaf nu ook nummers en pictogrammen zichtbaar op de S-CAPEPOD. Dit maakt het in één oogopslag duidelijk welke handelingen uitgevoerd moeten worden. 

Evacuation sheet S-CAPEPOD

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

4 Comments

 1. David de Jong 2 januari 2016 at 14:14 - Reply

  Fijn! Dit is zeker een mooie aanvulling op het hulpmiddel.

  • Joris van Tetcon 3 januari 2016 at 21:07 - Reply

   Hi David. Bedankt voor je positieve reactie en we zijn blij dat de materiaal-switch in de smaak valt. Gr. Joris!

 2. Fillo Geertsen 18 januari 2016 at 19:41 - Reply

  Hallo. Waar staan de pictogrammen en nummers opgedrukt?

  • Joris van Tetcon 25 januari 2016 at 08:01 - Reply

   Beste Fillo,

   De pictogrammen en nummers staan op de flappen gedrukt. Op de lange flap aan de rechterzijde staat het nummer 1. De linkerflap heeft nummer 2 en op de flap aan het voeteneinde staat nummer 3 gedrukt. De pictogrammen staan ook op het evacuatiedoek gedrukt, deze maken het erg duidelijk welke stappen u moet volgen.

   Bedankt voor het berichtje en een fijne dag.

   Joris.

Leave A Comment