Home/S-CAPEPLUS evacuatiematras, S-CAPEPOD evacuatiedoek, Training/5 tips om meer uit het S-CAPE Reseller Programma te halen

5 tips om meer uit het S-CAPE Reseller Programma te halen

Eruit halen wat erin zit. Niets verkoopt vanzelf en daarom kunnen alle beetjes helpen. Met deze tips haal je meer uit het S-CAPE Reseller Programma.

1. Creëer unieke content op je website

Unieke content is goud waard. Vroeger kon een bedrijf zich onderscheiden door het hebben van een mooie website. Die tijd is voorbij. Gelukkig zijn er nog genoeg manieren om een voorsprong op de concurrentie te boeken. Unieke content op je website is hier een goed voorbeeld van. Voor een steuntje in de rug, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.
Extra tips om te onderscheiden op het web:

 • Uniek tekst-materiaal waar alleen u over beschikt
  Voor deze tip refereren we naar Aart-Jan van Erkel,: ‘Het is raadzaam om regelmatig iets te publiceren wat uw klanten handig vinden en waaruit uw expertise blijkt. Hierdoor kun je stap voor stap een persoonlijke autoriteit opbouwen. Hoe je er achter komt dat je website tekst echt uniek is? Bekijk deze website eens.
 • Zorg voor unieke title-tags en meta-descriptions
  Je website scoort vele malen hoger wanneer je voor een unieke titel zorgt. Zoekmachines vinden het belangrijk dat alle pagina’s unieke gegevens bevatten. Dit geldt dus ook voor de S-CAPEPOD evacuatiedoek, S-CAPEPLUS of andere evacuatiemiddelen webpagina’s.
 • Deel relevante content en verhalen van klanten
  Je bent een expert op het gebied van preventie en/of veiligheid. Waarom zou je deze kennis dan niet delen? Naast dat je klanten de expertise kunnen waarderen, zal Google dat ook doen in de pagina ranking. Wij geloven in; content is koning. Voor een goede contentstrategie kun je terecht bij Frankwatching. Het delen van klantervaringen kan je bedrijfsimago een positieve boost geven. Ook heeft het een positief effect op het vertrouwen wat je wilt creëeren met uw klant.
 • Link naar de S-CAPE website
  Laat Google weten dat er een relatie is tussen het S-CAPEPOD evacuatiedoek, het S-CAPEPLUS evacuatiematras en je bedrijf. Google zal begrijpen dat er veel gelijkheid is met de content die we delen. Doe het niet te opvallend, want we willen uiteraard de klant op de website houden.

Meer tips vind je bij de experts van SEOshop en Marketingmed.

2. Kies een juiste strategie

Bij welke klanten ga je de evacuatie hulpmiddelen introduceren? Ga je een specifieke groep in jouw klantenkring aanspreken of ga je al jouw klanten benaderen? Misschien neem je wel deel aan diverse vakbeurzen of neem je de S-CAPEPOD of S-CAPEPLUS standaard mee in een BHV-training.

Het is verstandig om niet elke dag te switchen van strategie. Een strategie heeft altijd tijd nodig. Na enige weken/maanden kun je zelf analyseren of je huidige strategie werkt voor de onderneming.

Meer tips voor een succesvolle productlancering vind je hier.

3. Train, train, train.

Zoals Lilian Kelly van Land van Horne al eens benadrukte, ‘Ontruimen moet je oefenen’. Dit is ook het geval wanneer je reseller bent van de S-CAPEPOD en S-CAPEPLUS. Wanneer er regelmatig getraind wordt met de hulpmiddelen, zul je merken dat je steeds handiger wordt met bepaalde manoeuvres. Practice makes perfect.

Bij het bezoeken van een klant, is er natuurlijk niks mooiers dan het product te demonstreren dmv een producttraining. Door regelmatig te trainen zul je merken dat de demonstraties steeds soepeler verlopen. Van bestaande resellers weten we dat een demonstratie 8/10 op een verkoop uit draait, uiteraard moet daar wel voldoende follow up aan te pas komen.

Ga je binnenkort trainen met de hulpmiddelen? Probeer deze foutjes dan te voorkomen.

twitter


4. Follow up en bied voldoende support

Het fenomeen follow up bestaat al tijden. Toch zijn er maar weinig organisaties die er echt gebruik van maken. Wanneer je tijd investeert om een bezoek te brengen aan een potentiële S-CAPE klant, een offerte uitschrijft of documenten toestuurt, is het doodzonde om niet te voorzien in follow up. Met een goede follow up strategie kun je vertrouwen van je klant of potentiële klant winnen. Follow-up is geen spam, integendeel zelfs, je houdt de communicatielijn open. Stuur regelmatig relevante informatie of documentatie toe die je prospects kunnen helpen.

Deze verkoop-statistieken benadrukken nog maar eens waarom follow up zo belangrijk is.

Reseller-sales-statistics


5. Stel duidelijke doelen

Veel succesvolle ondernemingen doen het; doelen stellen. Door er achter te komen wat je precies wilt bereiken als S-CAPE Reseller, kun je jezelf zich concentreren op specifieke inspanningen.Je komt erachter waar je naar toe wilt werken. Bovendien stel je de onderneming ook in staat om deze doelen te realiseren.

—–
Hopelijk hebben deze 5 tips je geholpen. Mocht je nog vragen hebben over het S-CAPE Reseller Programma, laat het gerust even weten, we helpen je graag.

Nog niet bekend met deze evacuatie hulpmiddelen? We helpen je een handje.

S-CAPEPOD Evacuatiedoek: Dit hulpmiddel bevindt zich permanent onder het bed van een bedlegerige patiënt. In een noodgeval kun je een patient binnen 30 seconden klaar maken voor een evacuatie. Bekijk de beelden.

S-CAPEPLUS Evacuatiematras: Dit is een variant op de S-CAPEPOD. In het leven geroepen om immobiele – en rolstoelgebruikers snel te evacueren. Het evacuatiematras werkt met hetzelfde inpaksysteem als de S-CAPEPOD. Met de S-CAPEPLUS kun je letterlijk rennend de trap af. Klik hier voor de video.

Met deze evacuatie hulpmiddelen kun je evacueren opnieuw uitvinden. Een uniek design, zeer gebruiksvriendelijk, razend snel én voordeliger dan concurrerende hulpmiddelen.

About the Author:

Ik hou van content. Part-time content pionier voor Tetcon en de S-CAPE evacuatie hulpmiddelen.

Leave A Comment